Célunk, hogy segítséget nyújtsunk céljaid elérésében. Mélyen hisszük, hogy fejlődni elfogadó, megértő, biztonságos környezetben lehet a leghatékonyabban. A küldetésünk, hogy minden egyes találkozás alkalmával segítsük, hogy te megélhesd a feléd irányuló figyelem, empátia és nyugalom teremtette biztonságérzet felszabadító erejét. Ebben a hangulatban a belső gátjaid, görcseid, elakadásaid szinte maguktól oldódni kezdenek, és megnyílik a lehetőség a továbblépés, a fejlődés felé!

Hiszünk benned, az aktív részvételed, a fejlődésedért vállalt felelősséged, a veled való együtt gondolkodás erejében.

Változásod folyamatát biztos kézzel irányítjuk. Szakmai felkészültségünk, tapasztalatunk és az empátiánk vezette intuíciónk segítségével támogatjuk a fejlődésedet. Az eszközök és technikák gazdag tárháza, valamint tűpontosan megfogalmazott visszajelzések segítségével egyre közelebb vezetünk a célodhoz!

Az általunk szervezett csoportos képzések során két csoportvezetővel dolgozunk. Tudjuk, hogy a páros vezetés hozzájárul az intenzívebb, koncentráltabb, hatékonyabb csoportműködéshez. Segíti a barátságos, elfogadó légkör kialakulását, ezen keresztül a résztvevők gyorsabb, mélyebb, tartósabb fejlődését.

Megalapozott szakmai ismereteinket, szakmai- és élettapasztalatainkat örömmel ajánljuk fel számodra a kiégés megelőzése, a stressz kezelése és a motiváció fejlesztése terén. Szívesen állunk melletted az életvezetési nehézségeid leküzdésében is. Saját bőrünkön tapasztalhattuk a magánéletünkben és a hivatásunk gyakorlása során, hogy a napi feldolgozatlan stresszhelyzetek rövidtávon komoly károkat okozhatnak. Ez a tapasztalás indított minket arra, hogy létrehozzuk a Bekacsintó – Életvezetés csoportot, hogy legyen kihez fordulnod!

Mi készen állunk, hogy segítsünk Neked új utakat találni, új gyakorlati eszközöket tanulni! Ha te is készen állsz, kezdhetjük!

Gratulálok! Érkezik a hírlevél!

Hiba történt! Próbáld újra!

Bekacsintó will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.