Blog
Célmontázs, fókusz, siker

Célmontázs, fókusz, siker

Megtörtént már veled, hogy arra eszméltél, hogy hiába határoztál el valamit, tűztél ki egy célt, építetted fel magadban, hogy ha törik, ha szakad, eléred, mégsem jött el a hőn áhított siker? Nézzük, meg milyen a jó cél, és miben segíthet egy montázs!

Célmeghatározás

Mivel ez a bejegyzés most nem CSAK a CÉLRÓL szól, így inkább a montázsunk elkészítését helyezem fókuszba. A célom az, hogy a Bekacsintó Életvezetés mentoraként bizonyíthatóan 1000 embertársamnak segítsek a továbbjutásban a következő 10 évben.

Nézzük meg reális e ez a cél? Ha 10 év alatt 1000 ember, akkor 1 év alatt 100, ami havonta nagyjából 8 vagy 9 főt jelent. Nem is annyira nagyratörő cél, de elérhető. Ha beleszámoljuk az uborkaszezonokat, nyári szünetet és egyebeket, akkor fel is mehet havi 20 emberre is, ami már azért nem is olyan kevés. Ez így még tartható és jól körülhatárolható.

A célkitűzésem megszámlálható, szóval tudni fogom elértem –e . Akkor ez is pipa.

Kanyarodjunk akkor a montázshoz, amit olyan képekből állítottam össze, melyek szimbolizálják számomra a célom eléréséhez legfontosabb mérföldköveket. Nem igazán találó kifejezés a mérföldkő, hiszen azt jelenti, hogy elérek valamit, amit utána azonnal magam mögött is hagyok, nem igaz? Hívjuk őket ezért inkább fókuszpontoknak. Úgy képzelem el ezeket a dolgokat, hogy az elkövetkezendő években különleges fókuszban ezek megvalósítására törekszem, célom elérése érdekében. Nézzük hát a képeket:

Legyél te az egyik az 1000 mentoráltból!

Szívesen látunk, szívesen látlak!

Keress minket elérhetőségeinken!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük